مورد اعتماد

LEGO® Star Wars™: TFA

gokublack
34.74MB
دانلود
دانلودهای فروشگاه 25k - 50k
نسخه 1.29.1 2 سال قبل

توضیح LEGO® Star Wars™: TFA

Beleef het grootste avontuur van de melkweg in LEGO® Star Wars™: The Force Awakens™ voor mobiel! Speel als de heldhaftige personages uit de film waaronder Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, en BB-8, maar ook Kylo Ren en Generaal Hux.

LEGO® Star Wars™: The Force Awakens™ laat fans genieten van het nieuwe Star Wars™ avontuur als nooit tevoren, verteld vanuit het indrukwekkende en grappige LEGO-perspectief. Daarnaast beleven spelers onvertelde verhaallevels die zich in de tijd vlak voor Star Wars™: The Force Awakens™ afspelen.

KENMERKEN:

• LEGO Star Wars™: The Force Awakens™ introduceert spannende spelmechanismen zoals die nog nooit in een LEGO-game zijn verschenen, zoals multi-bouwers, blastergevechten en verbeterde vechtoperaties.

• Kies uit meerdere bouwopties met de nieuwe multi-bouwersystemen om puzzels op te lossen of gewoon voor de lol. Alle acties bevorderen de ervaring op verschillende manieren.

• Beweeg je omgeving ter dekking en doe mee aan in intense blastergevechten om de meedogenloze First Order terug te dringen en als winnaar uit de strijd te komen.

• Ervaar de sensatie van hogesnelheidsgevechten boordevol actie zoals nooit te voren, waaronder de luchtgevechten en achtervolgingen in arenastijl.

• Geniet van alle nieuwe levels en personages door de seizoenkaart voor alle content aan te schaffen. Spannende content wordt gedurende het hele jaar uitgebracht.

مشاهده بیشتر

ذخیره رتبه بندی های کاربر برای LEGO® Star Wars™: TFA

3.12
17
5
8
4
0
3
2
2
0
1
7

ذخیره دیدگاه ها برای LEGO® Star Wars™: TFA

زبان
هیچ دیدگاهی برای LEGO® Star Wars™: TFA نیست، اولین نفر باشید!
اپلیکیشن خوب تضمین شده!

اپلیکیشن خوب تضمین شده!

این اپلیکیشن تست‌های امنیتی برای ویروس، مالور و سایر حملات خطرناک را گذرانده است و دربرگیرنده هیچ خطری نیست.

آواتار فروشگاه gokublack
gokublack فروشگاه 39.92k 6.54M

APK اطلاعات درباره LEGO® Star Wars™: TFA

نسخه APK 1.29.1
سازگاری Android 4.2.x+ (Jelly Bean)
شرایط حریم خصوصی http://www.warnerbros.com/privacy/policy.html
مجوزها 9


دانلود LEGO® Star Wars™: TFA APK
دانلود